Textiel bedrukken

TEXTIEL BEDRUKKEN

Ben je op zoek naar een bedrijf waar je textiel kunt laten bedrukken? Bij textiel bedrukken is het van belang dat je altijd kunt vertrouwen op een hoogstaande kwaliteit. Bij Meroh ben je aan het juiste adres voor het laten bedrukken van textiel. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan jassen, werkkleding, T-shirts, sweaters, vesten en meer. Bij ons kun je niet alleen terecht voor het laten bedrukken textiel, maar ook voor diverse schrijfwaren, tassen, gadgets, elektronica en meer.

WAAROM KIEST U VOOR MEROH?

Bij Meroh ben je verzekerd van een hoogstaande kwaliteit, veel ervaring en een ruim assortiment. We adviseren, leveren en produceren. Doordat we zelf produceren kunnen we de kwaliteit altijd waarborgen. De voordelen waar je altijd van verzekerd bent, zijn:

  • Meer dan 15 jaar ervaring met inkopen en fabriceren in het Verre Oosten;
  • Uitstekende kennis van de lokale markt (inkoop en fabricage) van diverse goederen;
  • Permanente vertegenwoordiging in China (Ningbo en Shenzhen) en Nederland (Amstelveen);
  • Continue bewaking van het productieproces en tijdige bijsturing, voor het tijd en geld gaat kosten;
  • Eigen kwaliteitscontrole vóór en tijdens productie en vóór verzending;
  • Strakke organisatie en daardoor korte lijnen, hoge kwaliteit en concurrerende tarieven.

Doordat we 15 jaar ervaring hebben kun je rekenen op onze brede kennis en een groot netwerk aan leveranciers. Wij weten hoe we ervoor moeten zorgen dat jij altijd het gewenste eindresultaat krijgt: de juiste bedrukking van textiel.

WAAROM TEXTIEL BEDRUKKEN?

In veel gevallen is het van belang om textiel te bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan werkkleding. Door het personaliseren van de werkkleding zorg je voor meer herkenning bij jouw klanten. Een logo, naam of website zorgt voor een verduidelijking van bijvoorbeeld de huisstijl. Op deze manier zorg je voor een actieve uiting van de 4 P’s: promotie, product, prijs en plaats. Textiel bedrukken is daar een onderdeel van, maar uiteraard kun je dit nog veel meer uitbreiden door ook andere artikelen te laten bedrukken. Zorg voor eenheid en herkenning!

VRAAG EEN OFFERTE AAN BIJ MEROH

Bij Meroh helpen we je graag verder met bijvoorbeeld het bedrukken van textiel. Je kunt hiervoor een kijkje nemen op onze website en bekijken welke producten we in ons assortiment hebben. Vervolgens vraag je een vrijblijvende offerte aan en ontvang je een prijsopgave op maat. Reken bij ons op de beste kwaliteit. We bewaken zelf het productieproces en sturen bij waar nodig is. Daarbij sturen we je altijd eerst een pre-productiemonster, zodat we jouw akkoord hebben voordat de gehele productie van start gaat. Bij vragen kun je uiteraard ook eerst contact met ons opnemen.