Veelgestelde vragen

WAT ZIJN DE LEVERTIJDEN?

De levertijd van een bedrukt product is afhankelijk van veel factoren, maar gemiddeld is een levertijd van 7-10 werkdagen haalbaar! Onbedrukte producten kunnen wij gemiddeld uit voorraad binnen 1-4 werkdagen leveren. Vraag altijd aan onze klantenservice wat de actuele levertijden zijn, deze zijn afhankelijk van veel externe factoren zoals product, externe magazijn, seizoen, drukte op de pers, etc. Standaard zijn onze levertijden SUPER-SNEL!

HOE ZIT HET MET DE BETALING?

Wij verwelkomen u graag als nieuwe klant, dat is het principe. Wij werken graag samen aan een succesvol project, van begin ( offerte ) tot eind ( tevreden klant & betaalde factuur)

KAN IK 1 EXEMPLAAR ZIEN VOORDAT IK ER STRAKS MEER BESTEL?

Wij zijn een groothandel, dus handelen in het groot. 1 Exemplaar ter beoordeling is logisch als u er staks groothandels hoeveelheden wilt bestellen, wij werken graag mee.

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER JULLIE?

Na elke bestelling vragen wij actief om een mening of beoordeling. Dat kan ons alleen maar beter maken!

DE LAAGSTE PRIJS OF BESTE PRIJSGARANTIE?

Onze prijzen zijn het laagst in de markt, daar doen wij dagelijks onze best voor. Maar soms is er iemand aan het stunten..... dan stunten we mee, en geven u extra korting!

IK WIL ALLEEN TEKST ALS BEDRUKKING, HOE LEVER IK DAT AAN?

Als u alleen tekst op het artikel wenst kunt u deze per mail doorgeven. Vermeld daarbij het gewenste lettertype en de gewenste drukkleur, dan zetten wij de tekst gratis voor u.

WAT IS EEN EPS BESTAND?

Een EPS bestand is een bestand dat is gemaakt in Adobe Illustrator of een vergelijkbaar vector georiënteerd programma. Een bruikbaar EPS bestand is opgebouwd in vectoren, meer hierover vind u in de rubriek “Vector versus Pixels”.

IK HEB GEEN VECTORENBESTAND, WAT NU?

Indien u niet over een vectorenbestand van uw logo beschikt kunnen wij het in veel gevallen voor u reproduceren. Het logo wordt dan in ons archief opgeslagen zodat u bij een volgende order meteen het juiste artwork heeft.

WAT ZIJN PMS-KLEUREN?

PMS staat voor Pantone Matching System. Dit is een wereldwijd systeem voor kleuren. Zo is PMS 485 bijvoorbeeld overal ter wereld dezelfde rode kleur. Daarnaast is het PMS een handleiding om inkten te mengen

WAT IS EEN DRUKPROEF?

Een drukproef is een digitale voorstelling van hoe uw opdruk er op het artikel uit komt te zien. In een drukproef kunt u zaken als drukkleur, opdrukformaat en drukpositie controleren. De productie wordt pas gestart nadat de drukproef door u schriftelijk geaccordeerd is.

Neem contact met ons op

Error 404